Στρώματα δωματίων Airbnb

Με δεδομένο ότι η φθορά μπορεί να δημιουργεί την ανάγκη της συχνής αντικατάστασης, οι ιδιοκτήτες Airbnb συνιστώνται να προτιμούν στρώματα υψηλής ποιότητα και αντοχής.

Όπως τα ξενοδοχειακά έπιπλα έτσι και τα στρώματα κατασκευάζονται με ειδικές προδιαγραφές, για μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου. Ακόμη, πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας, όπως για παράδειγμα οι βραδύκαυστες επιφάνειες που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα φωτιάς.

Επιλέξτε τη Stromastroma για στρώματα δωματίων Airbnb που θα εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή στους επισκέπτες σας, αλλά και χαμηλά λειτουργικά κόστη σε βάθος χρόνου.

Κρεβάτια Stromastroma

Πέρα από τα στρώματα, επιλέξτε κρεβάτια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μεταλλικά και ξύλινα. Στις διαστάσεις που θέλετε και σε τιμές βιοτεχνίας!

Είπαν για εμάς

sTROMa sssTROMero.
Εξυπηρέτηση = στα πούπουλα
Τιμές = latex
Στρώματα στα μέτρα μου

Panos Mouzourakis

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα!

Christina Flampouri

Ψάχνοντας στο Ίντερνετ για στρώμα, έπεσα επάνω στην Stromastroma. Διαβάζοντας τις κριτικές, είπα να το επισκεφτώ. Ελληνική εταιρεία και όχι εισαγωγής στρωματα «κονσέρβα». Το επέλεξα τελικά γιατί οι κριτκικές έλεγαν την αλήθεια! Ευγενία ,εξυπηρέτηση ποιότητα και τεχνογνωσία ξεκάθαρα.
Και το επόμενο στρώμα μου, πάλι από εκεί θα είναι 100%.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Γεωργία Ανδρομιδά

Πολύ καλή κατατοπιστική εξυπηρέτηση από τον Δημήτρη. Ότι ανέφερε για το στρώμα που απέκτησα ανταποκρίνεται στο 100 0/0. Δικαιωμένος με την επιλογή μου. Το συνιστώ στους δικούς μου ανθρώπους ήδη και σε όσους διαβάσουν αυτό εδώ.

Panos Theol

Just received my wonderful new mattress it is more than I expected quality is fantastic I said perfect and it is raring to go I sleep like a baby consider buying one you’ll get the best deal ever and the quality , Demetris and his staff are wonderful they brought the mattress up the stairs put it on my bed and look after me wonderfully you won’t be disappointed

Peter Psjiogios

Αρχικά θα μιλήσω για την πολύ καλή εξυπηρέτηση του Δημήτρη! Δείχνει να είναι γνώστης του αντικειμένου. Δεν προσπαθεί να πουλήσει. Εγώ αγόρασα 2 μαξιλάρια και μετά από πολλά χρόνια που ψάχνω το κατάλληλο μαξιλάρι και πότε δεν το βρήκα, έμαθα ότι άλλο μαξιλάρι θέλει ο άντρας κι άλλο η γυναίκα λόγω διαφοράς σωματοτυπου.. Και διάφορες άλλες λεπτομερειες που αφορούν τα μαξιλαρια. Παρόλο ότι ακόμα δεν τα δοκίμασα γιατί μόλις τα πήρα ωστόσο δε γινόταν να μην σχολιάσω τα παραπάνω.

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΟΥΓΚΑΚΙΩΤΗ

Συγχαρητήρια για την όλη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος! Άριστη εξυπηρέτηση με ευγένεια και χαμόγελο! Σίγουρα θα σας προτιμήσουμε και την επόμενη φορά και κυρίως θα σας προτείνουμε σε φίλους! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

NIA KAYIOPOYLOU

Επιβεβαιώνω όλες τις θετικές κριτικές που διαβασα για την εταιρεία stromastroma. Επέλεξα το στρώμα bamboo μαζί με χειροποίητο κρεβάτι. Και τα δύο παραδόθηκαν πολύ γρήγορα ακριβώς την ώρα που κανονίσαμε, χωρίς καμία καθυστέρηση. Το κρεβάτι εξαιρετική επιλογή, στιβαρό, με τέλειους αποθηκευτικούς χώρους και τέλεια αίσθηση στο ύφασμα. Το στρώμα bamboo είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Αισθάνομαι ότι κοιμάμαι σε ένα παχύ σύνενφο.
Αν είχα τη δυνατότητα όχι 5 αλλά 15 αστερια θα έβαζα. Ένα πολυ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη για όλη την εξυπηρέτηση και ενα μεγάλο μπράβο για την ποιότητα της δουλειάς του.

 

Eirini Schoina

%

Ελληνική Εταιρεία

Διαδώστε το ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ!

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

( Με αγορές άνω των 350 ευρώ )

Προσφέρουμε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις για κάθε σας αγορά!